Gå til indhold
Direktør i Spillemyndigheden Anders Dorph

Ny direktør til Spillemyndigheden

Det er indstillet til H. M. Dronningen, at Anders Dorph udnævnes til ny styrelsesdirektør for Spillemyndigheden med virkning fra den 1. november. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Udlændingestyrelsen.

Spillemyndigheden kan se frem til at få ny direktør den 1. november 2020, hvor Anders Dorph tiltræder. Han er cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som vicedirektør i Udlændingestyrelsen.

Skatteminister Morten Bødskov glæder sig over, at det er lykkes at finde en fagligt tung og dygtig direktør til styrelsen.

”Spillemyndheden spiller en afgørende rolle i arbejdet med at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark, hvor spillere er beskyttet mod unfair og ulovligt spil. Derfor er jeg glad for, at Anders Dorph har taget opgaven på sig. Han er en særdeles tung faglig profil med bred erfaring fra politisk ledede organisationer og samarbejde på tværs af myndigheder. Derfor ser jeg frem til at få glæde af hans kompetencer”, siger skatteminister Morten Bødskov.

Anders Dorph selv ser frem til arbejdet som ny direktør i Spillemyndigheden.

”Spillemyndigheden er en spændende styrelse, der spiller en vigtig rolle i at regulere spilmarkedet. Derfor ser jeg meget frem til opgaven og samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere i styrelsen”, siger Anders Dorph.

Stillingen som direktør for Spillemyndigheden blev ledig, da Morten Niels Jakobsen tiltrådte som direktør i Vurderingsstyrelsen 1. august i år.

 

Pressekontakt:
Skatteministeriets pressefunktion:
Tlf. 72 22 23 24
E-mail: presse@skm.dk