Gå til indhold

Fokus på din karriereudvikling

I Skatteministeriet har vi fokus på, at du udvikler dig professionelt og tilegner dig nye faglige og personlige kompetencer. Derfor arbejder vi løbende med din karriereudvikling.

I Skatteministeriet arbejder vi systematisk med kompetence og karriereudvikling, og vi vil gerne have, at du har de bedste forudsætninger for at lykkedes i dit job. Derfor har vi løbende fokus på, at du udvikler dig, så du altid har de faglige og personlige kompetencer, der er nødvendige samtidig med, at din karriere er i bevægelse.

Tilegn dig afgørende kompetencer

Vi lægger vægt på, at du som medarbejder lærer nyt i hverdagen og bruger dine dygtige kolleger aktivt som sparringspartnere. Arbejde på tværs af enheder og discipliner bidrager naturligt til den interne videndeling og læring. Ud over en væsentlig læring på jobbet tilbyder vi også gode muligheder for, at du kan indfri dit talent og potentiale, hvis du ønsker at specialisere dig i en relevant faglig retning eller har ambitioner om at blive leder.

""

Klare mål for din udvikling

I Skatteministeriet er den årlige MUS-samtale erstattet af PULS, som består af en årlig performance-, udviklings- og lønsamtale samt løbende opfølgning med din nærmeste chef.

I PULS får du feedback på din performance ud fra en række fastsatte kriterier som fx fagligt niveau, procesforståelse, indsats og engagement. På den måde bliver der skabt klare mål for din videre udvikling og karriere. Samtidig får du også mulighed for at dele dine tanker om dine ambitioner, udviklingsønsker og karrieremål.

Formålet med samtalen er at have en god, velforberedt og konstruktiv dialog, der skal sikre, at du hele tiden udvikler dig - og at I sammen får skabt de bedste rammer om dit arbejdsliv, så du kan præstere bedst muligt.

PULS munder ud i en individuel udviklingsplan, som dig og din chef udarbejder i fællesskab. Planen beskriver både dine langsigtede mål og dine konkrete udviklingsaktiviteter og succeskriterier for det kommende år, og I følger sammen løbende op på planen, fx i 1:1-samtaler eller lignende.

Nye udfordringer

Når du arbejder hos os, har du også mulighed for at prøve nye udfordringer og andre kompetencer af ved at skifte til et andet fagkontor, indgå i større projekter eller rokere til en af koncernens ni styrelser.