Gå til indhold

Mød en medarbejder

Sara er både jurist, diplomat og 'håndværker'

"I Skatteministeriet bruger vi jura som et redskab. Det er et stort privilegium og ansvar, men også spændende og meningsfyldt at arbejde med jura på denne måde."

Nina startede som bachelorfuldmægtig

"Jeg synes, det er vanvittigt spændende, at man arbejder med et område, hvor der er så stor bevågenhed. Man har lidt fingeren på pulsen hele tiden."

Michelle er jurist og arbejder med ejendomsområdet

”Det driver mig at arbejde i krydsfeltet mellem jura og politik, og være tæt på det politiske maskinrum."

Anders sidder i departementets internationale kontor

"Jeg vidste allerede på studiet, at jeg skulle arbejde med skatteret, når jeg blev færdig. Jeg startede derfor i departementet allerede som student."

Helle, Morten og Sabrina er afdelingschefsekretærer

”Vi er meget blæksprutter. Vores arbejde handler om at prioritere opgaver og at kunne holde mange bolde i luften af gangen."

Uffe er kontorchef i departementet

"Man er privilegeret, når man i et job får en kombination af, at det både er fagligt komplekst, og samtidig har en enorm betydning for samfundet."

Frederik er student i Skatteministeriet

”Jeg har arbejdet en del forskellige steder og har sjældent oplevet så godt et socialt sammenhold som her."

Katrine arbejder med told, gæld og spil i et forretningskontor

"For mig er det bare rigtig fedt, når jeg kan mærke, at forskellige fagligheder bliver bragt i spil for at løse en opgave."

Jens er økonom med mere end 40 år i Skatteministeriet

"Hvad er en økonom? Det er en der græder over spild. Det er en følelse. Ligesom et musikalsk menneske får kuldegysninger, når de hører en falsk tone"

Pernille er generalist i Skatteministeriet

"Vi har en udadvendt rolle og et bredt netværk i koncernen, og vi taler ofte med kollegaer på kryds og tværs af både departement og styrelser."