Gå til indhold

Helle, Morten og Sabrina er afdelingschefsekretærer i Skatteministeriet

Departementets afdelingschefer hjælpes hver dag på vej af et hold af dygtige sekretærer. De løser et væld af forskellige opgaver, og sørger for alt fra kalenderstyring til forplejning. Afdelingschefsekretærerne Morten, Helle og Sabrina fortæller her om deres hverdag i departementet.

”Vi er meget blæksprutter. Vores arbejde handler om at prioritere opgaver og at kunne holde mange bolde i luften af gangen. Jeg synes også, at vores rolle handler meget om at være på forkant, og at have en positiv tilgang til tingene, og at se muligheder frem for begrænsninger,” fortæller Morten.

""

Ud over at yde ledelsesbetjening agerer afdelingschefsekretærerne også kontorsupportere for departementets kontorer. Det giver dem et bredt kendskab til, hvad de forskellige kontorer sidder med af sager.  

”Man får et rigtig godt og anderledes indblik i huset, når man er afdelingschefsekretær”, siger Sabrina. 

Indsigt i spændende sager og en hverdag, der er præget af varierende opgaver. Denne kombination, har medvirket til, at særligt én af afdelingschefsekretærerne efterhånden har brugt en del tid i departementet:

”Jeg kom jo direkte fra gymnasiet, da jeg startede i Departementet i ’85, så jeg har efterhånden været her i 37 år. Jeg startede som kontorelev i direktoratet for toldvæsenet, og har været her siden, fordi det var en god arbejdsplads,” fortæller Helle.